Logistik och materialförsörjning

Effektiva material- och produktflöden är en viktig parameter i en total lösning. Skall t.ex. kretskorten eftermonterars i er verksamhet eller skall produkten levereras färdigpackad, snyggt och prydligt i en profilerad konsumentförpackning?

Oavsett ställer det olika krav på hur material och produkter packas och skickas för att skapa önskad effekt i respektive flöde och oftast blir det en kombination för att uppnå ett optimalt och effektivt flöde.

Lagring och avrop

Alltronic erbjuder lösningar som omfattar lagerhållning av era ingående komponenter och eller slutmonterade produkter. Avrop sker mot order eller fastställd leveransplan och levereras i rätt emballage och förpackning till er eller av er valda mottagare. Leveransen görs via vår eller er avtalsleverantör.

Tillsammans analyserar vi just ert behov och med hänsyn till volym, struktur och ledtider skapar vi ett upplägg som passar just er.

  • Lagerhållning, unika komponenter
  • Lagerhållning, färdiga produkter
  • Bipackning av medskick
  • Kundanpassad packning för olika flöden
  • Transportbokning- och administration

Tänk hela vägen från början, det lönar sig

Vi kan t.ex. från början, identifiera och optimera och reducera arbetsmoment på er eftermarknad. Redan i konstruktionsfasen, sparar vi installationstid, risker och totala kostnader på helheten.