Okategoriserad

Nya ägare

By 18 januari, 2021 No Comments

Ägarskifte stärker Alltronic inför tillväxtresa

Alltronic AB stärker sin position som kontrakstillverkare på den svenska marknaden. Alltronic är en offensiv och komplett elektronikpartner som senaste åren haft en stark tillväxt. En tillväxt som skall öka de kommande åren med nya förutsättningar i ett ägarskifte inför 2021. Som ett led i detta genomförs också en ledningsförändring i Alltronic.

Alltronic grundades 1983 och har sedan dess vuxit till ett framgångsrikt företag med verksamhet att konstruera och producera kundanpassad elektronik. Kombinationen av kunnig personal, nyfikenhet, modern utrustning tillsammans med tydliga processer gör att Alltronic under många år levererat elektronikprodukter och utvecklingsprojekt i rätt tid och till utlovad kvalitet.
Planerna för framtiden är än mer offensiva. Genom nya förutsättningar i ägarskifte så stärker vi ledningsorganisationen och branschkunskap inom inköp och försäljning. Ett led i att nå tillväxtambitionen är att Håkan Dahlberg (VD), som är en av de nya delägarna, kommer att fokusera på produktionsledning och att bidra med sin gedigna erfarenhet till Alltronics utveckling.
”Det har så här långt varit en fantastisk resa med Alltronic. Jag ser fram emot att få lägga min tid på vår fortsatta tillväxt genom att bidra med min erfarenhet som dels ny ägare och i en Vice VD roll”, kommenterar Håkan Dahlberg.
Peter Ericsson blir ny VD och delägare till Alltronic. Han har tidigare verkat i flera ledande roller, bland annat som VD på företaget Elsotec som varit leverantör och haft ett givande samarbete med Alltronic under fler år.
”I Alltronic ser vi ett företag med stor potential. Det skall bli spännande att få arbeta med företagets ledning och göra Alltronic till än ännu starkar partner till våra kunder. Håkan och medarbetarna inom Alltronic har byggt upp ett starkt varumärke och jag ser fram emot att utveckla företaget tillsammans”, säger Peter Ericsson.
Resultatet av ägarskifte kommer också leda till förstärkning inom inköp och projekledning. Genom delägaren Daniel Hansson som har 21 år kunskap och erfarenhet inom komponentinköp och dess försörjningskedjor kommer han vara viktig för den fortsatta utvecklingen av Alltronics erbjudande och kundvärde. Patrik Johansson med sina 15 år på Alltronic och långa erfarenhet inom marknad och försäljning ansluter som den fjärde nya delägaren.
Såldes blir det ett starkt team som bygger vidare på Alltronics tillväxtambitioner tillsammans med kunniga och motiverade medarbetare.
För mer information kontakta

Peter Ericsson, +46 705-170021

Håkan Dahlberg, +46 733-119982

Leave a Reply

This site is registered on wpml.org as a development site.